είπαν για μας

Έκθεση

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 στην αίθουσα τέχνης της AS GALLERY - Agapi Smpokou contemporary jewellery and art Ψαρομηλίγκων 9, στο Κέντρο του Ηρακλείου, εγκαινιάζεται η έκθεση με τίτλο “SEA STORIES” και θα διαρκέσει έως και τις 30 Ιουλίου 2016. Είσοδος ελεύθερη

Συμμετέχουν η Στέλλα Κουκουλάκη με πίνακες ζωγραφικής που εμπνέεται από τον κόσμο του βυθού. Αποτυπώνει εικόνες πολύχρωμες και ζωντανές, ισορροπώντας θαυμάσια ψυχρά και θερμά χρώματα, στρέφει τη ματιά μας σε ένα μικρόκοσμο αποδίδοντάς τον με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια. Και η Αγάπη Σμπώκου, η οποία δημιούργησε σύγχρονα κοσμήματα που αποτυπώνουν αντικείμενα του βυθού, τα οποία εμπνεύστηκε απο την πλαστικότητα του νερού. Θεωρεί τον βυθό, μυστηριώδη και τον παραλληλίζει με τα όνειρα, λόγω της μεταβλητότητας της διάστασης χώρου και των χρωμάτων μέσα σε αυτόν.
“..Τα πλάσματα του βυθού, είναι απο τις πιο όμορφες και μυστηριώδεις δημιουργίες της φύσης, ζουν και δρουν μεταξύ τους αρμονικά. Το κάθε ένα ένας μικρόκοσμος, ανεξάρτητα αλλά και αφοσιωμένα στους άρρητους όρους μιας συνεργασίας επιβίωσης..” (dimart 23/9/2013)

πηγή:cretazine.gr