είπαν για μας

G4S

2011 | Ηράκλειο | Κρήτη

down page

2011 – Ανακαίνιση,κατασκευή και διακόσμηση κατάστηματος G4S στην οδό Παπαναστασίου στο Ηράκλειο Κρήτης

Η κατασκευή και η διακόσμηση του καταστήματος συστημάτων ασφαλείας G4S βασίστηκε κυρίως στη δυναμικότητα του συγκεκριμένου brand, στο χαρακτήρα και στην στενή του σχέση με την τεχνολογία.
Στόχος μας ήταν να ενισχύσουμε το ήδη ισχυρό brand name αναδεικνύοντας το χώρο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, μέσα από κατασκευές που θα αποπνέουν έναν αέρα φουτουριστικό.
Η είσοδος καλυμμένη από τζαμαρία περιμετρικά δημιουργεί την αίσθηση
ενός εξωστρεφούς χώρου που προβάλλει με διαύγεια το εσωτερικό τουκαι προσφέρει μια ανεμπόδιστη οπτική στο χώρο και κατ’επέκταση στο… μέλλον.
Η μαρμάρινη επένδυση και η χρήση του μετάλλου στην εξωτερική πλευρά δίνουν μια ιδιαίτερη εικόνα, μοντέρνα και πρωτοποριακή.
Η βιτρίνα χαρακτηρίζεται από τη μεταλλική διάτρητη λαμαρίνα πάνω στην οποία εκτίθενται τα προϊόντα, στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον των πελατών και προσδίδει μια industrial νότα. Στο εσωτερικό δεσπόζει ο πάγκος εξυπηρέτησης σε ιδιαίτερο σχήμα το οποίο συνεχίζει και πάνω σχηματίζοντας μια κυκλική ψευδοροφή σαν άλλος ιπτάμενος δίσκος που σε παίρνει από τον φυσικό και σε οδηγεί στον τεχνολογικό κόσμο.
Τα προϊόντα είναι τοποθετημένα κατά ομάδες στα ειδικά εσωτερικά ράφια που έχουν δημιουργηθεί περιφερειακά του χώρου, ώστε να είναι ευδιάκριτα και ορατά στον πελάτη ήδη από την είσοδο του στο κατάστημα.
Η πλευρά δεξιά της εισόδου φιλοξενεί το διευθυντικό γραφείο το οποίο διαφοροποιείται και απομονώνεται με τη βοήθεια των διάφανων ανοιγμάτων που μοιάζουν σαν παράθυρα επικοινωνίας. Ενώ στο επάνω μέρος τοποθετήσαμε μια φάσα γραφικού με κρυφό φωτισμό και τηλεοράσεις που λειτουργούν ως ζώνη προβολής μηνυμάτων.