είπαν για μας

Γνώση & Σοφία

2014 | Ηράκλειο | Κρήτη

down page

2014 – Μελέτη διακόσμησης - κατασκευή - εξοπλισμός πρώτου διαδραστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού κέντρου, Γνώση και Σοφία στο Ηράκλειο

Γνώση και Σοφία, το πρώτο διαδραστικό ψηφιακό εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα.

Ένας χώρος όπου η τεχνολογία παίζει πρωτεύοντα ρόλο και σε συνδυασμό με την ελκυστική παρουσίαση της πληροφορίας καθίστα το μαθητή ικανό να ανακαλύπτει τη χαρά της γνώσης και της αυτενέργειας.
Με γνώμονα τα παραπάνω σχεδιάστηκαν οι έξι καινοτόμες αίθουσες που απαρτίζουν το εκπαιδευτικό κέντρο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έξι ιδιαίτερα καλαίσθητοι και λειτουργικοί χώροι που με την γραφική τους διακόσμηση ταξιδεύουν το μαθητή ανά τον κόσμο.
Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζει η πρώτη επαφή με τον χώρο. Έτσι, δίνεται έμφαση στην αίθουσα υποδοχής, εξασφαλίζοντας μοναδικό και σύγχρονο χαρακτήρα που απέχει από τη συνήθη τυποποίηση.
Ο προηγμένος τεχνολογικά εξοπλισμός, η επιλογή των υλικών, η λειτουργικότητα του χώρου και η συνολική εικόνα συνθέτουν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, απόρροια της μεγάλης μελετητικής και κατασκευαστικής εμπειρίας. Έτσι, η τελική ατμόσφαιρα προσδίδει μια “νέα δυναμική” στο χώρο, καθιστώντας τον ταυτόχρονα ιδιαίτερα προσιτό και σύγχρονο.