είπαν για μας

Theasea Stylish Residences

2020 | Πάνορμος |Ρεθυμνο

down page
Φωτογράφος: Παντελής Μαθιουδάκης

Η αρχιτεκτονική μελέτη των διαμερισμάτων αναπτύχθηκε πάνω σε ένα ήδη υπάρχων κτήριο, στο οποίο βέβαια πραγματοποιήθηκαν επεμβάσεις προκειμένου το τουριστικό συγκρότημα να αποκτήσει ένα ενιαίο ύφος και έναν μοντέρνο χαρακτήρα. Λιτοί όγκοι και καθαρές γραμμές δημιουργούν ένα δυνατό κτήριο με ταυτότητα.
Τα βασικά στοιχεία της πρόσοψης, η πέτρα και το ξύλο, σε προδιαθέτουν για μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα σε συνδυασμό και με τον θερμό φωτισμό. Η κατασκευή της πισίνας μαζί με τους χώρους πρασίνου ολοκληρώνουν τις παροχές του τουριστικού συγκροτήματος λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης και χαλάρωσης των επισκεπτών.
Στο εσωτερικό των χώρων κυριαρχεί η απλότητα, η οποία συνοδεύεται από εντάσεις σε χρώματα και υλικά. Λειτουργικοί χώροι με μοντέρνα διάθεση, ιδανικοί για μικρούς και μεγάλους καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών παρέχοντας τους μια όμορφη εμπειρία.
Το τελικό αποτέλεσμα επισφραγίστηκε από την ικανοποίηση των ιδιοκτητών αλλά και των πελατών που πρόλαβα να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης στο Theasea Stylish Resedences.